Plán a skutečnost

Helios Red - Plán a skutečnost

V dnešní době jsou kladeny vysoké nároky na vedoucí pracovníky firem, víc než kdy jindy, aby stanovili cíle a prováděli časté kontroly jejich plnění. Proto vznikla funkce, která se jmenuje Plán a skutečnost. Nejedná se o novou funkci, ale ne každý kdo z Helios RED pracuje o této funkci ví. Toto rozšíření umožňuje ve firmách všech velikostí a oblastí činnosti v rámci produktu Helios RED stanovit plán a následně kontrolovat jeho plnění. Plán je možné stanovit pro vybrané oblasti účetnictví s rozlišení středisek, nebo zakázek. Následně můžete sledovat jejich plnění, či neplnění a tisknout potřebné výkazy pro vyhodnocení.

Velkou předností je, že systém ukládá informace po celou dobu od okamžiku kdy začnete funkci používat. Takže je možné data sledovat od okamžiku kdy jste plány začali stanovovat. Následně kdykoliv v budoucnosti máte tyto informaci v aktuálním roce i zpětně za několik let.

V případě zájmu o podrobnější informace, nebo že by jste chtěli tuto funkci předvést kontaktujte nás.  Cena za tuto funkci je 2300,- bez DPH

Plán a skutečnost je funkce, která do jisté míry rozšiřuje možnosti, které nabízí samostatný modul manažerské vyhodnocování o kterém Vás ale informujeme na jiném místě.